lördag 12 september 2009

Meet me at the hotel room



Kära blogg!

Igår åkte jag och mina kära vänner Wer, Kakan och Linnea till Malung för att kolla på den avgörande matchen mellan Nornan och Malung U.. Linnea hade bakat jättegoda muffins, rulltårta och bullar. Veronica provade på en ny grej: att göra kladdkaka i micron, vilket resulterade i det vi numera kallar för choklad-skorpor. Ja jag tror nog att det namnet säger det mesta om konsistensen på kakan. Choklad-skorporna såg så goda ut att den övriga publiken på läktaren vart avundsjuka och var till och med beredda att betala för att få smaka. Som dom goda människorna vi var så delade vi med oss utan att ta betalt för detta.
Åter till matchen.
För att vi sulle få gå upp till en högre division krävdes att nornan inte tog någon poäng mot malung. OCH VILKEN TUR VI HADE, FÖR DET GJORDE DOM INTE HELLER! Spänningen var olidlig, men Malung vann med ett noll. När matchen avblåstes var det svårt för oss alla fyra att hålla tillbaka glädjetårarna!!
På vägen hem försökte linnea med ett hastighetsrekord på 90vägen. 175 lyckades hon nå, jag tror inte någon kan slå det om jag ska vara ärlig. Hon är en bra bilförare Linnea :)
Nu ska jag iväg och kolla på en jubileumsmatch mellan herrlaget och veteranlaget, IFK Mora fyller nämligen 100 år idag! Grattis säger jag! Grattis säger jag inte till "Robinson-Anna" som inte ens klarade att av trixa fem gånger på knäna, men det kan jag förstå, inte lätt att prestera när håret inte ens är upsatt ordentligt, men vad gör man inte för att se bra ut på bild? :)

Ikväll är det fest, LETS BURN THE ROOF :D HEJDÅ

1 kommentar:

  1. åhhheeee ni ser ut att ha så kul. vill vara en av er.... / ff

    SvaraRadera